Hulmursisolering

Vi tilbyder isolering af lofter og hulmur.

Vi blæser papiruld isolering på lofter og i hulmur. Vi sørger for at søge energitilskud og der ydes håndværkerfradrag på det udførte arbejde.Her har vi nogle rigtige skarpe priser

SE/HØR vores Radiospot her

Så er din varmeregning for høj eller dit indeklima for dårligt, kan det være en god ide, at få efterisoleret dit hus.  Mange ældre hus er kun isoleret med 100-150 mm isolering, hvor der i dag minimum anbefales 350mm isolering og alt nybyggeri lyder på 450mm isolering.

Ved indblæsning af papiruld, for du de gode egenskaber i forhold til lydisolering og det giver et minimum af kuldebroer, da det blæses helt tæt omkring spær, udsugning osv.

Hos Henningsen BYG er vi stolte af, at vi har gennemgået et praktisk og teoretisk kursus ved Climacell, så vi i dag er Certificeret isolatør.

Vi isoler med Climacell papirisolering

Climacell papirisolering er, som navnet antyder lavet af papir. For at være mere præcis , indsamles restpartier af aviser og afleveres til fremstilling af Climacell. På deres fabrik renses, findeles og behandles aviserne. Produktet af denne proces  er et isoleringsmateriale, som er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale.
Så gøre noget godt for naturen og for din økonomi, kontakt Henningsen BYG allerede i dag!

Vejledende priser

Hulmurs isolering  fra 100 kr. pr. m2.
Loft isolering fra 75 kr. pr. m2.

Husk Henningsen BYG sørger  for at energitilskud og håndværkerfradrag, bliver fratrukket det endelige beløb. Kontakt Henningsen BYG I dag og bestil et isolering tjek.

Tilskudsordninger

Henningsen BYG har en aftale med Fjernvarme Fyn, hvor kunden kan få tilskud til energiforbedringer i form af efterisolering eller udskiftning af vinduer, døre eller glas. Som samarbejdspartner udregner og fratrækker vi tilskuddet til dig, så der ikke er unødigt ventetid.
Samtidig ydes der håndværkerfradrag på alt Energirenovering, så det har aldrig været billigere end nu!

Se mere under www.haandvaerkerfradrag.dk